Partneri


Enjoy Italy di Alessandro Gariano

Adresa: Vico I° San Vito, 13, 88044 Marcellinara (CZ)

Država: Italija

Unutar provođenja KA1 aktivnosti, Enjoy Italy organizira različite tečajeve diljem Italije i Europe. Na njihovoj stranici su jasno naznačeni tečajevi i više datuma unutar istog mjeseca, ali na različitim mjestima, što je obećavajuće u smislu održavanja tečaja u svrhu ispunjavanja ciljeva projekta.

Allesandro Gariano je osnivač i ravnatelj organizacije Enjoy Italy s velikim iskustvom u podučavanju vođenja projekata, neformalnih oblika podučavanja i njihovog povezivanja s formalnim obrazovanjem.

Nastavnica engleskog jezika pohađat će tečaj Non-formal Education at School. Methods and Tools to Empower Students’ Learning.

www.enjoyitaly.org

 


Academy for International Science & Research

Adresa: 71 Clarendon St, Londonderry BT48 7ER

Država: Ujedinjeno Kraljevstvo

Academy for International Science & Research ima iskustvo u organizaciji visokokvalitetnih tečajeva stručnog usavršavanja za obrazovne institucije i škole. U svom djelovanju nudi široki spektar tečajeva za stručno usavršavanje nastavnika engleskog jezika i CLIL-a, ali i za učenike koji su ranije napustili srednjoškolsko obrazovanje, za međunarodne studente, te za odrasle, iz ostalih predmeta kao što su znanost, matematika, informacijske tehnologije i inženjerstvo, šireg STEM područja poslovanja, edukacije i digitalnih medija.

Nastavnice engleskog jezika i stručnih predmeta područja Grafičke tehnologije i audio-vizualnog oblikovanja obavit će jobshadowing u organizaciji AISR-a.

www.aisr.org.uk

 


Istituto per la Formazione, l’Occupazione e la Mobilità

Adresa: Via Marsala 9, 40126 Bologna

Država: Italija

IFOM je edukativni centar koji podržava mobilno učenje, inovativne pedagoške metode te upotrebu novih tehnologija u okviru obrazovnog procesa. Također, IFOM smatra da bi se u nastavni proces trebalo integrirati konkretna znanja koja će učeniku koristiti u okviru radnog mjesta. Cilj IFOM-a je poticati poboljšanje kvalitete i izvrsnost u obrazovanju i osposobljavanju, usredotočujući se posebno na učenike koji imaju manje izgleda za pronalaženje posla. IFOM prvenstveno želi smanjiti jaz između obrazovanja i tržišta rada. Putem svojih tečajeva, obuka i treninga žele unaprijediti kvalitetu obrazovanja kroz stjecanje transverzalnih vještina i specifičnih znanja o inovativnim metodama. IFOM provodi projekte obrazovanja za poduzetništvo s posebnim naglaskom na socijalno poduzetništvo.

Nastavnica struke sudjelovat će na tečaju o primjeni projektne nastave Introducing Project-Based Learning (PBL) in the Classroom.

http://www.ifom.info/

 


Europass S.a.s.

Adresa: Via Sant’Egidio 12, 50122 Firenze

Država: Italija

EUROPASS S.a.s. je Škola za jezike i kulturu, i organizacija za strukovno obrazovanje potvrđena od Regionalnog vijeća Toskane. Od 1992, institut je posvećen poučavanju jezika i kulturi, i daljnjem usavršavanju nastavnika. Sa otprilike 30 zaposlenika, svake godine dočekuju oko 1500 nastavnika iz svih krajeva svijeta, koji pohađaju naše specijalizirane tečajeve i nadopunjuju svoje vještine i daljnji profesionalni razvoj.
Institut je uključen u nekoliko internacionalnih projekata i dobio je oznaku European Language Label u 2011.

Nastavnica struke pohađat će tečaj Social Media and Web Solutions for Your Classroom.

https://europassitalian.com/

 


Olde Vechte Foundation

Adresa: Zeesserweg 12, 7731 BG Ommen

Država: Nizozemska

Olde Vechte Foundation je neprofitna organizacija, smještena u Ommenu, Nizozemska. Od 1966. djeluje kao trening centar s dugogodišnjim iskustvom u neformalnoj edukaciji, coachingu, osobnom razvoju, socijalnom i kulturalnom radu. Moderni pristupi neformalnom učenju koriste se u svim aktivnostima organizacije. Uključeni su kinestetički, slušni i vizualni osjeti, vodeći brigu o učenju kroz iskustvo, omogućavajući potpuno sudjelovanje polaznika.

Nastavnica struke pohađat će tečaj Coaching Paths : a training course for educators who choose to refresh their approach to teaching.

https://oldevechte.com/